Design de Gabi Lipan
© 2013 medgidiacity.ro

Articol întreg:

BiblioRun II - Tu dai startul!

Pentru cel de-al doilea an consecutiv, BIBLIOVOLUNTARII, susținuți de Biblioteca Municipală Medgidia Filiala Nord și Primăria Municipiului Medgidia, cheamă la startul celei mai dinamice vânători de comori locale pe toți tinerii medgidieni care iubesc provocările.

BiblioRun II, episodul secund al proiectului lansat cu un an în urmă, va debuta pe 28 iulie 2017, la orele 09:00, în fața Bibliotecii Municipale Medgidia Filiala Nord, urmând ca, timp de patru ore și jumătate, să se desfășoare în locații importante ale orașului ce vor reprezenta puncte de probă pentru toți participanții.

Echipele formate din 5 membri cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani vor parcurge un traseu construit în așa fel încât să le pună la încercare atât îndemânarea, cât și rezistența fizică. Fiecare indiciu îi va conduce pe participanți mai aproape de finish, iar fiecare probă îndeplinită cu succes le va aduce puncte menite să le asigure un loc pe podium.

Cursa va face apel la creativitatea, coordonarea și atenția concurenților, aceștia fiind nevoiți să se adapteze și să soluționeze fiecare cerință sub atenta supraveghere a voluntarilor.

Evenimentul are ca scop promovarea mișcării și a educației informale, precum și creșterea gradului de implicare a adolescenților în activitățile derulate în cadrul orașului.

Detalii cu privire la organizarea acestei ediții sunt postate frecvent pe Facebook, atât pe pagina BIBLIOVOLUNTARILOR, cât și pe cea dedicată evenimentului.

BiblioRun II – Tu dai startul!

Redactor: Bișag Alexandru - Ștefan

Mulțumiri tuturor colaboratorilor noștri și celor 15 cursanți: Adrian Grigore, Cristian Ciornei, Marian Neagu, Sorina Ocheană,
Alexandru Bișag, Gabriela Oprișan, George Zanfir, Bogdan Bologa, Flavius Husein, Bianca Vasile,
Erika Olaru, Geanan Mamut, Ovidiu Roman, Sevda Cadîr, Iosif Roman