Design de Gabi Lipan
© 2013 medgidiacity.ro

Articol întreg:

Zilele Municipiului Medgidia

Anul acesta, festivalul realizat cu ocazia zilelor Municipiului Medgidia se va desfășura de-a lungul a patru zile, în perioada 29 august – 1 septembrie, în Zona Centru – Primărie acolo unde, conform organizatorilor va fi amplasat și un parc de distracții. Ultimele trei seri vor aduce la Medgidia câțiva artiști cunoscuți la nivel național, și nu numai: cântăreața Anda Adam, rapper-ul Puya și trupa de muzică pop-rock VUNK.                       

Prima seară, deși denumită „zi de montaj”, va debuta la ora 18:00 și se va încheia la ora 23:00, scena fiind rezervată trupelor locale, totul culminând cu o sesiune de karaoke.

În celelalte trei seri, pe lângă artiștii consacrați amintiți anterior, vor concerta și tinerii artiști ai Casei de Cultura I.N. Roman, spectacolul fiind îmbogățit prin diferite concursuri și animații la scenă.

Evenimentul este organizat de către Primăria Municipiului Medgidia și Consiliul Local Medgidia cu sprijinul Events Management Company.

 

Bișag Alexandru-Ștefan  

Mulțumiri tuturor colaboratorilor noștri și celor 15 cursanți: Adrian Grigore, Cristian Ciornei, Marian Neagu, Sorina Ocheană,
Alexandru Bișag, Gabriela Oprișan, George Zanfir, Bogdan Bologa, Flavius Husein, Bianca Vasile,
Erika Olaru, Geanan Mamut, Ovidiu Roman, Sevda Cadîr, Iosif Roman