Design de Gabi Lipan
© 2013 medgidiacity.ro

Articol întreg:

Final de an școlar pentru absolvenții Liceului Teoretic ”Nicolae Bălcescu” din Medgidia

”Ani de liceu – final de poveste”

 

Vineri, 31 mai 2013 elevii claselor a XII-a de la Liceul Teoretic  Nicolae Bălcescu din Medgidia au organizat spectacolul  ”Ani de liceu – final de poveste”.

La festivitatea de absolvire a celor cinci clase terminale au participat toate cadrele didactice, care le-au fost alături tinerilor şi le-au îndrumat paşii în luarea deciziilor în cei patru ani de liceu. Pentru că elevii au fost ca o familie în timpul liceului, despărţirea de profesori și colegi nu a fost uşoară.

Liceul a fost pentru ei ca un labirint unde au trăit momente și sentimente frumoase, unde au învățat să fie oameni, de unde au ieșit acum, după patru ani minunați mai curajoși și mai inteligenți. Emoţiile, regretele şi speranţele s-au amestecat în fiecare dintre cei prezenţi la evenimentul care a fost organizat până în  cel mai mic detaliu. Niciunul dintre ei nu va uita că o parte din adulții de mâine s-a format în cei patru ani de liceu.

Liceenii au dat un spectacol la care au participat şi colegii lor din clasele mai mici. Frumoasele robe și toci de culoare neagră au făcut senzaţie, iar absolvenții de liceu au avut parte de un “Final de poveste“ foarte frumos.

Anii de liceu au luat sfârşit pentru elevii claselor a XII-a. Aceștia au participat la strigarea catalogului pentru ultima dată. Cu emoții în suflet și cu lacrimi în ochi absolvenții Liceului Teoretic Nicolae Bălcescu au răspuns prezent pentru ultima oară iar apoi, și-au luat rămas bun de la profesorii care i-au îndrumat în cei patru ani de liceu și de la colegii de clasă.

Un nou drum li se așterne acum la picioare. Le urăm ca acesta să fie lung și drept prin viață!

 

Mulțumiri tuturor colaboratorilor noștri și celor 15 cursanți: Adrian Grigore, Cristian Ciornei, Marian Neagu, Sorina Ocheană,
Alexandru Bișag, Gabriela Oprișan, George Zanfir, Bogdan Bologa, Flavius Husein, Bianca Vasile,
Erika Olaru, Geanan Mamut, Ovidiu Roman, Sevda Cadîr, Iosif Roman