Design de Gabi Lipan
© 2013 medgidiacity.ro

Articol întreg:

Târgul ofertelor educaționale 2013

La Casa Armatei din Medgidia s-a organizat în perioada 28 – 30 mai 2013 ”Târgul ofertelor educaționale 2013”, un eveniment deosebit de important pentru elevii de gimnaziu din Medgidia. Au fost prezente liceele din oraş precum şi unităţile de învăţâmânt din localităţile din apropierea Medgidiei.

Timp de trei zile ”Târgul ofertelor educaţionale” a constituit  principalul mijloc de promovare a ofertei educaţionale a liceelor şi colegiilor din Medgidia şi nu numai. Standurile a cinci unităţi de învăţământ, respectiv Colegiul Tehnic „Nicolae Titulescu”, Liceul Tehnologic „Dragomir Hurmuzescu”,  Liceul Teoretic ”Nicolae Bălcescu”, Colegiul Naţional „Kemal Atatürk” şi Colegiul ”Dobrogea” Castelu s-au întrecut în oferte pentru atragerea absolvenţilor clasei a VIII-a, de la pregătirea meseriilor de cofetar, bucătar, sudor, electrician, informatician până la studierea limbilor străine.

Standurile liceelor au fost vizitate de un număr neaşteptat de mare de elevi, dar şi de părinţii acestora, care au putut conştientiza ce le pot oferi unităţile de învătământ din Medgidia copiilor lor, dar şi posibilităţile pe care copiii le au în alegerea unei viitoare profesii.

Mulțumiri tuturor colaboratorilor noștri și celor 15 cursanți: Adrian Grigore, Cristian Ciornei, Marian Neagu, Sorina Ocheană,
Alexandru Bișag, Gabriela Oprișan, George Zanfir, Bogdan Bologa, Flavius Husein, Bianca Vasile,
Erika Olaru, Geanan Mamut, Ovidiu Roman, Sevda Cadîr, Iosif Roman